Pi-Academie
Meer dan alleen een keepersschool

 

Welkom bij de Pi-Academie! 


De Pi-Academie is een keepersschool voor iedere keeper die net iets meer wil bij de trainingen. Uitdagende oefeningen met meerdere keepers tegelijkertijd zonder dat je ook maar even stil staat! Hard werken en veel leren met plezier is mijn motto! En iedere keeper is van harte welkom bij de Pi-Academie, welk niveau dan ook.

Wil je afwisseling in de trainingen en niet steeds dezelfde oefeningen doen? Dan ben je op het juiste adres bij de Pi-Academie! Kijk gerust eens naar de mogelijkheden op mijn site, wil je prive training of juist in een groepje? Zoek je naar een leuke betaalbare clinic? Of wil je mee naar het meest fantastische keeperskamp van Nederland? In het menu aan de linkerkant kom je alles te weten.


Lentetrainingen op de velden van DHC op zondag in februari en maart 

We gaan in samenwerking met Meerhockey lentetrainingen aanbieden op de velden van DHC. 3 trainingen van 45 minuten voor maar 50 euro. Zoals je gewend bent van de Pi-Academie worden de trainingen zo kleinschalig mogelijk gehouden om iedereen de aandacht te kunnen geven die ze verdienen! Wees er dus  snel bij want de plaatsen zijn beperkt. De trainingen zijn voor D-C-B en A keepers. Data: 21-28 februari en 7 maart. Eventueel bij genoeg aanmeldingen worden deze zondag verder uitgebreid. 2 tijdsvlakken: 10.30 - 11.15 uur en 11.15 - 12.00 uur ( in te delen door de Pi-Academie)
Meld je via het onderstaande contactformulier aan:  
Strippenkaart trainingen, misschien iets voor jou?

Wil je af en toe keeperstrainingen volgen in een groep? Dan is er nu ook de mogelijkheid om de keeperstraining-strippenkaart  aan te schaffen. Je kunt dan 10 trainingen volgen op de door jou uitgekozen data. De trainingen zijn op maandag van 20.00 uur tot 21.00 uur op de velden van THCC de Kromhouters of op woensdag van 19.00 uur tot 20.00 uur op de velden van G.H.C Rapid ( Gorinchem) Dit is voor junior keepers. Heb je als senior keeper interesse? Neem even contact op via de mail; keepersschool@pi-Academie.nl

Voor prijzen en informatie: klik hier

Keepersclinic bij jou op de club?

Ben je als club naar een clinic voor de keepers van jullie club op zoek? De Pi-Academie geeft kleinschalige 2 uur durende clinics voor zowel startende als vaste keepers. Informeer naar de mogelijkheden! Klik hier voor prijzen.

Hieronder foto's van de de clinic bij HCOIJ

Veldtrainingen

Pi-Academie 

2020-2021


Dit seizoen geef ik bij 5 verschillende clubs training, verdeeld over 5 dagen


Maandag 

17.00 -19.30 uur MHC Bemmel 800

19.00 - 22.00 uur THCC de Kromhouters ( Tiel)

Dinsdag 

18.00 uur - 21.00 uur DHC ( Doetinchem)

Woensdag 

19.00 - 22.00 uur GHC Rapid ( Gorinchem) 

Donderdag 

Middag: privétrainingen

18.30 - 20.30 uur CMHC

2 jaar HCOB afgesloten


De Pi-Academie heeft 2 seizoenen training gegeven bij HCOB. In die 2 jaar hebben de keepers heel veel geleerd, de trainers zijn zodanig opgeleid dat ze het helemaal zelf kunnen! Daar heb ik alle vertrouwen in. Natuurlijk is afscheid nemen nooit leuk maar de keepers en begeleiding hebben er wel een mooi feestje van gemaakt! Zij hebben een mooi plekje in mijn trainers hart gekregen, zal ze blijven volgen op en langs het veld.


Opleiding en bijscholing 

In het seizoen 2019/2020 geef ik via de Hockey Support Group bijscholingssessies op clubs die ondersteuning en begeleiding zoeken voor hun keeperstrainers. Dit doe ik door een theorie- en praktijk avond/middag aan te bieden waarbij ik de trainers de fijne kneepjes van het vak keeperstrainer bijbreng. Voor meer informatie: Opleiding en bijscholing


Kijkje bij de jongste jeugd training

Opleiden begint bij de jongste jeugd. Goede keeperstraining betekent dat er een goede doorstroom is van keepers vanuit de jongste jeugd en er dus een gezond keepersaantal in de club ontstaat Heb je interesse hoe? Stuur een mailtje via het contactformulier

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram