Pi-Academie
Meer dan alleen een keepersschool

Wintertrainingen op de club 
Wil je als club iets extra's doen voor je keepers? Is het budget te klein om een geheel seizoen een keeperstrainer in te huren? Huur dan de Pi-Academie in voor de wintermaanden en train de winter door! In de maanden januari en februari is het mogelijk om trainingen te boeken.  Afstand is geen issue ( er worden wel reiskosten berekend).

Train de trainer

Ik maak gebruik van het "train de trainer" concept waarbij de keepers elkaar training geven. Ze krijgen de trainingen via de telefoon toegestuurd zodat je direct een basis hebt van keepersoefeningen voor het seizoen daarop! Wil je als club nog extra trainers van de Pi-Academie? Geen probleem, ik beschik over enthousiaste en zeer ervaren trainers ( extra bij te boeken)


Natuurlijk wordt er gefilmd. De keepers krijgen op die manier extra ondersteuning door terug te kijken of door individuele filmpjes opgestuurd te krijgen waardoor het leren nog sneller gaat!
Kosten:

Geen onbelangrijk onderdeel: de kosten. Je huurt de Pi-Academie per uur in. Het uurtarief staat op 50 euro (ex BTW.) Extra trainer  van Pi-Academie inhuren 10,00 (ex BTW) Reiskosten worden berekend. Je kunt de Pi-academie per keer voor minimaal 2 uur per avond/middag inhuren

Wil je meer weten? Stuur een mail naar :  keepersschool@pi-academie.nl

Wil je je als club aanmelden? Vul dan het volgende formulier in: 

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram