Pi-Academie
Meer dan alleen een keepersschool

Zomertrainingen op de clubWil je als club iets extra's doen voor je keepers? Is het budget te klein om een geheel seizoen een keeperstrainer in te huren? Huur dan de Pi-Academie in voor de zomermaanden en train de gehele zomer door! Vanaf 6 juli is het mogelijk om trainingen te boeken.  Afstand is geen issue ( er worden wel reiskosten berekend). Wil je de trainingen in de avond of juist in het weekend? Vraag naar de mogelijkheden. 

Train de trainer

Ik maak gebruik van het "train de trainer"concept waarbij de keepers elkaar training geven. Ze krijgen de trainingen via de telefoon toegestuurd zodat je direct een basis hebt van keepersoefeningen voor het seizoen daarop! Wil je als club nog extra trainers van de Pi-Academie? Geen probleem, ik beschik over enthousiaste en zeer ervaren trainers ( extra bij te boeken)


Natuurlijk wordt er gefilmd. De keepers krijgen op die manier extra ondersteuning door terug te kijken of door individuele filmpjes opgestuurd te krijgen waardoor het leren nog sneller gaat!


Corona

De trainingen worden natuurlijk volgens de maatregelen van het RIVM en de KNHB gegeven. Trainingen van 45 minuten zodat er voldoende tijd is om te wisselen van groep. De oefeningen zijn gevarieerd en uitdagend, iedere keeper die bij een goal staat heeft een functie in de oefening. Opzet is om met 3 keepers tegelijkertijd bij een oefening actief te zijn ( bij voldoende keepers) 


Kosten:

Geen onbelangrijk onderdeel: de kosten. Je huurt de Pi-Academie per uur in. Het uurtarief staat op 50 euro (ex BTW.) Extra trainer van Pi-Academie inhuren 7,50 (ex BTW) Reiskosten worden berekend. Je kunt de Pi-academie per keer voor minimaal 2 uur per avond/middag/ochtend inhuren.

Wil je meer weten? Stuur een mail naar :  keepersschool@pi-academie.nl

Wil je je als club aanmelden? Vul dan het volgende formulier in: