Pi-Academie
Meer dan alleen een keepersschool

Pi-Academie en Blackbear

 

 


Sinds november 2017 is BlackBear de sponsor van de Pi-Academie. Ik ben daar zeer blij mee omdat ik mij zeer verwant voel aan BlackBear. Om zo ergens in te geloven en achter je product te gaan staan komt erg overeen met mijn passie die ik heb voor het geven van de keeperstrainingen aan al mijn keepers. Als agent van BlackBear werkte ik al samen met BB en was het aanspreekpunt binnen de regio waarin de Pi-academie werkzaam is. Afgelopen november stond Blackbear op de sportbeurs met een zeer mooie stand, geen opsmuk...want dat is helemaal nergens voor nodig: what you see is what you get!


In december hebben we de eerste BlackkBear indoordag gehad in Ulvenhout. Een dag vol BlackBear keepers met leuke en uitdagende oefeningen en een spetterend middagprogramma met verschillende spelletjes.Een indruk van deze dag: 
Zelf werk ik ook met de trainingmaterialen van BlackBear. Het ballenkanon is niet meer weg te denken binnen verschillende trainingen. Het voordeel is dat je dit ballenkanon bij alle leeftijdscategorien kunt gebruiken, van jongste jeugd tot senioren. Er worden 24 speciale ballen ( hockey gewicht) bijgeleverd zodat je mooie series kunt maken. Dit mooi apparaat is te verkrijgen voor 490 euro.


Voor ale producten van BlackBear kunt u de site van BlackBear bezoeken:  http://www.blackbeargoaly.com/shop/


BlackBear!

Nieuwe speler!

BlackBear is een nieuwe speler in het veld van aanbieders van hockeymaterialen.
Van veel hockeyclubs horen wij dat zij moeite hebben met de hoge kosten voor de keepers-en-trainingsmaterialen. Wij zien breedtekeepers spelen met slecht passend en versleten materiaal in een bonte mengeling van kleuren. De keepers zijn daar zelf vaak niet gelukkig mee.

‘Kan dit anders? Kan dit beter?’ waren de vragen die wij onszelf stelden. Hoe helpen wij keepers aan een goed passende uitrusting, die betaalbaar is en er ook nog eens goed uitziet? Op basis van deze gedachte is BlackBear Goaly Armor ontstaan en heeft keepersuitrusting ontwikkeld van duurzame, comfortabele en modieuze materialen. Door de kosten van: productie, distributie en after-sales service in eigen beheer te houden kunnen wij uw club een gunstige prijs vragen.

Missie

Het zelfvertrouwen en de uitstraling van de keeper zijn belangrijk voor de verdediging van een hockeyteam. Een goede uitrusting ondersteunt de keeper bij het verkrijgen daarvan. BlackBear wil dat iedere keeper met een outfit in het doel staat waar hij/zij trots op is en zich goed in voelt.