Pi-Academie
Meer dan alleen een keepersschool

Zaaltrainingen bij de Pi-Academie in eigen zaal!


 Dit jaar heb ik een zaal weten te bemachtigen zodat ik mijn eigen zaal keeperstrainingen kan geven. Zo kun je helemaal goed voorbereid aan het zaalseizoen beginnen. Vaak hebben clubs maar heel weinig trainingtijd in de zaal, zeker voor de keeperstrainingen. Ik wil trainingen van 1 uur aanbieden in groepjes van 3 keepers per goal.  Je kunt zelf voor het aantal trainingen kiezen ( mits beschikbaar)  

De trainingen zullen uit de verschillende technieken bestaan die nodig zijn in de zaal. Ook wordt iedere training gestart met een video met voorbeelden van die technieken toegepast in de zaal. Uiteraard wordt er weer, zoals je gewend bent bij de Pi-academie, gefilmd en krijg je de beelden toegestuurd wanneer dat nodig is! 

Ik heb de zaal op woensmiddag/ avond ( vanaf 17.00 - 18.00 uur) en op zaterdagochtend (10.00 uur) tot mijn beschikking. Schrijf je snel in want vol=vol natuurlijk!

Kosten:

  • 25 euro per training.
  • 5 trainingen voor 112,50 euro
  • Kies je voor meer dan 5 trainingen? Je krijgt 10% korting op de gehele eindprijs  


 

De trainingen zijn exclusief BTW

Vul hier het contactformulier in om je aan te melden voor de zaaltrainingen.

Extra training in de kerstvakantie, geef je snel op, beperkte plaatsen!


Op vrijdag 28 december en woensdag 2 januari zijn er extra trainingen in de zaal in Buren van de Pi-academie. Wil jij in de vakantie nog extra trainen? Even de puntjes op de i zetten? Deze dagen zijn er perfect voor. Je kunt gewoon lekker uitslapen want de training start pas om 12.00 uur. Uit de sleur van de lange feestdagen en lekker buffelen in de zaal! Geef je snel op want de plaatsen zijn zeer beperkt, 6 keepers per training! Deze trainingen duren 90 minuten, dus een half uurtje langer dan de reguliere training. Kosten? 35 euro per training! hier kun je je aanmelden: 


 Zaalhoezen van BlackBear

Heb je nog geen zaalhoezen? De zaalhoezen van BlackBear zijn ideaal, ze zijn gemaakt van Lycra dus je kunt er super mee glijden op iedere zaalondergrond! Heel gemakkelijk te bevestigen met klittenband zodat je hoes altijd goed en strak op z'n plaats zit. Bestel ze voor 24 euro bij de Pi-Academie:  keepersschool@pi-academie.nl